Specialhälsning just till mig! ;D



/H


Inspiration






Någon frivillig? Söker både människor och ormar till fotoboken ;)

/H

Snabba cash

Boken avklarad. Ser fram emot filmen, har mycket höga förväntningar! Dock så kändes slutet lite tamt. Inte direkt en bok jag brukar fastna för, men trots det känner jag att jag måste besöka biblioteket för att låna uppföljaren "Aldrig fucka upp". Måste måste måste !

Ikväll blir det hur som helst myskväll. På D:s initiativ till och med! Tidigare så stormade han in med en packe ved och förklarade att vi skulle elda i eldstaden och se film och bara allmänt mysa ner oss. Och det värsta är att jag blev förvånad! "ja, men vi har inte varit med varandra så mycket de senaste veckorna. och det vill jag gottgöra ikväll." Han är så söt! :) Så nu blir det dubbelcheckning av brandvarnarens batterier och bunkra upp med ljus och popcorn. Ses imorrn! ;p

/H

Läslus

Har spenderat helgen bokstavligen inlåst i Daniels lägenhet för att läsa böcker, själv så har han, Å och G suttit och lanat vid köksbordet. Hah, sååå roligt. De spelade typ nå dåligt fantasy-krigsspel. Sånt där som jag tycker är skittråkigt, dock så testade jag en snabbis och det finns helt klart ett fastna-vid-spelet-potential. Men som tur kommer jag inte ihåg vad det hette och därmed kan jag inte ladda ner för att spela. SCORE !

Nu så har jag iallafall kommit hem, småpysslat lite med hemmafrusysslor och såklart uppgraderat min farm på Farmville. Allt nödvändigt med andra ord. Nu ska jag dock återigen sätta mig ner för att läsa lite.

/H

Dagens goda gärning:


Räddade tvåhundra kronor från tvättmaskinen, de höll på att bli pappersmassa! Tack och lov så räddade jag de små liven och just nu hänger det på tork i badrummet. Pengatvätt på hög nivå alltså.


/H

Modelljobb, bad och VMA !

Den här dagen har bokstavligen varit full med upplevelser! Först så hade vi produktfotografering på skolan, någorlunda kul. Det mesta vi gjorde var att övertala F att skjutsaoss till myggan. Och gentleman som han är borde man väl kanske säga så fick jag mig en kycklingtoast 2 till lunch - MM Mm mm!

Efter skolan var det bara raka vägen hem, duscha och mentalt förbereda sig på att bada i bjumis. Och vad kan jag säga? - Jag fryser fortfarande! Dock så hann vi inte med så många bilder innan vi inser att det regnar, dock så var vi hurtiga och fotade ett tag till - när man ändå fryser så spelar det ingen roll liksom - men då börjar det av någon jävla anledning att hadla så jag och J springer upp och gömmer oss i ett skul. Där inser vi att vi glömt skorna på stranden..

Väl hemma så häller jag upp ett kokhett bad och unnar mig lite choklad, detta visar sig inte vara en bra kombination. Men det vet man ju aldrig försn efteråt. Dock så kunde jag inte ligga och kurra mig nå länge innan jag var tvungen att hoppa på hojjen och bayka ner till samhället för att dels träffa släkten och dels umgås med flickorna framför vilda VMA ! :D

Nu är jag dock hemma och får för första gången på väldigt länge se min man under kvällstid. Känns annorlunda,,, Dock så ska ja ta vara på tiden - HEJDÅ ! :F

/H

Tack och lov så finns det en morgondag !

Det här är en sån där dag då det känns som att man hunnit med allt i hela världen, men när man tänker efter lite närmare inser man hur mycket man missat.
Till exempel, jag har hunnit fixat klart i vardagsrummet , men inte varit ner på stan och köpt växter. Jag har läst lite på min svenska-bok, men glömt att gå in på bibloteket för att hyra en bok till bokcirkeln vi ska ha imorrn. Jag har hunnit vara på barnkalas men ingen fotning i vattnet som det var tal om, vad som nu hände med den (?) Hah!
Nu måste jag dock begrava mig i bokens värld än en gång, om jag dvs ska hinna läsa ut båda böckerna.. Annars hade jag ju kunnat ta en kopp te och mysa ner mig i mitt nya vardagsrum.. Men men, det kommer jag nog också hinna med så småningom. Kanske söndag? Fast då kommer jag nog inte uppskatta det så mycket ^^ Hah, NU läsa. Gonatt på er alla ! :)

/H

Säger bara en sak:

byggare bob kan ta sig i röven!

/H

Tårta, bastustolar och montering

Kom precis hem från Papi som fyllt år idag. Jag och D med sambos gick ihop och köpte en bastustol. Ingen bastulav som jag först trodde det hette.. Haha.. Stackars killen där inne på lagret, måste trott jag varit galen där jag bråkade på om att jag ville ha en bastulav som visade sig vara hela sitsen!! Menmen,  tack och lov så gillade han den, bastustolen, och eftersom att jag vet att min pappa är väldigt svårflörtad med presenter så VET jag att han gillade den, det såg man långa vägar. Faktum är att han på direkten ringde och skröt till T om vad han fått, hah, då är det bra!

Blev dock ingen skinnjacka idag. Inte det här året heller verkar det som. Hade missuppfattat tjejerna om modellen som jag söker så jag blev dunderlycklig att dom sa att den som jag letade efter fanns i Luleå. Men men, ack och ve! Fyra års väntan och längtan räckte tydligen inte, krävs mer för att få tag på den där PERFEKTA modellen som jag VET finns. Någonstans.. Kanske om några år, eller så.. *Dålig karma månne?*

Men men, nu är det hur som helst montering som står på shemat. Ska börja knota igenom och ställa iordning här så mycket som jag bara hinner innan ögonen slocknar. Är bokstavligen helt slut i kroppen, måste dricka mycket te så jag inte blir sjuk till i helgen..!! Vill ju som inte missa....OOOPS, där var jag nära att avslöja, HAHA ;) ;) ;)

/H

IKEA

Sådärja, eftersom att förra svängen aldrig blev av så erbjöd sig pappa att han och jag skulle fara idag. Och klart som tusan så tackade jag fort ja till erbjudanet så han inte skulle hinna ändra sig. Dock så insåg han nog allvaret redan när dörrarna öppnades och jag blev på det där fantastiska humöret som jag bara kan bli på när jag får spendera pengar på IKEA. Dock så var han inte mycket till hjälp, utan satt mest och väntade på mig, antingen i cafeterian eller utanför, vid kassorna. Men men, det gör ingenting. Och eftersom att jag är så smidig så lyckades jag släpa runt på två vagnar varor runt hela butiken - heeelt själv. :) A women gotta do what a women gotta do liksom ;D
Och det bästa av allt var att jag inte fick någon panik i kassan när jag såg beloppet! Vissa skulle nog troligtvis se det som att jag vore 42oo kr fattigare, dock så väljer jag att tolka det som att jag är 42oo kr rikare i möbelväg ;D Och det rockar! Längtar till nästa sväng, råkades glömma köpa några småsaker bara som en ursäkt för att få komma tillbaka.. :)

/H

Det bästa redskapet vid bakning är..

SLICKEPOTTEN! :D

/H

Don't drink and...?



/H

RSS 2.0