Ville bara meddela..

..att jag älskar min underbara, arbetslösa man! Han har nämligen städat och dammtorkat hela min lägenhet! Vilken ängel! Och som tack så ska jag bjuda honom på sushi här någon dag framöver. Egentligen så är han värd så mycket mer som tack för det han gjort, för tro mig, det var säkerligen en börda. Dock så får jag nog ta det i omgångar, och det bästa med allt; nästa gång vet jag ju vem jag ska ringa! ;D

/H

torrboll..månne?

Blev just erbjuden gratis dricka och skjuts till Boden, (ni vet Boden cruising..) men jag tackade nej. Har en förskräcklig huvudvärk, vilket kommer i rättan tid då D tog min allra sista huvudvärkstablett tidigare idag.. Men men, det är så det kan gå ibland.
Hah, nu på senare tid har jag börjat känna mig så förskräckligt gammal! Tänk, då man var ung och pigg, inte fan tackade man nej till att fara ut en kväll med vännerna! Gu nej, även om man så led av den värsta formen av förkylning så tänkte man bara "det renar!", nu? "Hm, huvudvärk + hög musik, fulla personer och trängandes i bilar...Njaaa, skulle inte tro det." Torrboll? Svar: JA!

Men men, det ska det hur som helst bli ändring på så fort jag får lite kosing in på kontot, då är jag tillbaka ute på dansgolvet igen må jag lova ;D Men tills dess verkar det som att ni får roa er utan mig. Tyvärr.

/H

Klotterplank

Slö dag, D och jag har bara tagit det lugnt och sett film. Var meningen att jag skulle hinna med massa saker, men icket ;( Nu så bär det hur som helst av till hans bror P för en liten matbit! Och flickor, ifall det blir filmkväll tonight så hör av er! =) Nu, kila!

/H

Hem ljuva hem!

Har precis kommit hem från Sandskär, troligtvis för första och sista gången. Dock så var det helt okej, trots att hemlängtan gjorde sig påmind ex antal gånger. Men men, det var kul och jag har fått massvis med bilder! Tror jag fyllt nästan 5Gb med enbart foton, tänk vilket pain in ass det kommer bli att redigera! :O

Känns dock skönt att kunna lämna alla illaluktande dass, trånga stugor och sina extremt intrampade skor för att kliva in i min lägenhet som jag för övrigt kommer troligtvis vara helt ensam i fram tills söndag.. Så jag har en låååång återhämtningstid, tack och lov!

/H

ilandsproblem

Det som först skulle bli en snabbdusch slutade i ett tre timmar långt bad. All min planering har ju då självklart skitit sig, men hey! Jag är ren :D Och dessutom så är det väl lika bra att packa imorgon? ;) Hah, tror jag kommer svära åt mig själv många gånger imorgon som sätter mig i denna sits men men.. Tänk, dessa problem hade jag aldrig när jag bodde i huset!

/H

Skillnaden mellan paranoia och misstänksamhet är hårfin

Var precis med om ett av de konstigaste ögonblicken hittils under tiden som jag bott här på Näsbyn. Eftersom att jag och resten av klassen imorgon ska bege sig ut mot Sandskär för diverse fotojobb så har vi girls varit och inhandlat alla nödvändigheter för att vi ska kunna överleva på ön-utan-el! Detta ikluderade för mig både potatissallad, rostbiff och drickyoughurt. Förutom det så var jag även under ett svagt ögonblick och köpte grillchips på vägen hem..

När jag väl har cyklat hem så märker jag att en gåbe på fyrtio bast som stirrar på mig. Bokstavligen. Först på mig, sen på allt som jag inhandlat, sen på min cykel. Min första tanke var att han var knäpp. "Har han aldrig sett en tjej med en chipspåse förut eller!?"
Men när jag sedan slänger blicken över axeln så ser jag hur han står i den andra ingången till huset och fullkomligt GLOR. Därav blev min reaktion följande: Kastar ner cykeln i källaren och springer upp för trapporna till min lägenhet där jag snabbt låser dörren. Nu kan ju såklart tyckas att jag är väldigt paranoid, men det ska understrykas att jag hade fel igår och det bor INGEN som helst förutom mig här i huset, därav har ingen att göra i den andra ingången..

Plötsligt ringer det på dörren. Men eftersom att D ska jobba till halv elva inatt så undrar jag vem det kan vara, och ifall det är nån som vill sälja jultidningar så brukar de gå när ingen öppnar, logiskt liksom. Så hur som helst så struntar jag i första plinget, men sen plingar det igen och tankarna förs på direkten mot galningen som stirrade, så jag skyndar sakta mot dörren och öppnar försiktigt. Mina farvågor besannas!

Han: "Var det dig jag såg där nere vid porten?"
Jag: "Eeeh..!?"
Han: "Du med cykeln,,,,, och jeansjackan?"
Jag tänker efter om det är nu jag ska svara ja för att vara ärlig eller nej för att kanske överleva med livet i behåll..
-Jooo...
Han: JAMEN HEJSAN! (stort smile) Det är jag som är VAKTMÄSTAREN här...

-.-* 

Hur som helst så hade jag helt fel om honom, var faktiskt riktigt trevlig. Dock så kom han inte undan ostraffat för att han skrämde mig, utan jag skickade med en lista på allt som ska kirras; vägguttaget till tv-jacket, provtryckning av eldstaden, att jag vill få hit ett galler till ugnen och slutligen så krävde jag ett nytt tvättställ. Stackarn ville nog bara vara trevlig och säga hej, och sen får han med sig en hel lista hem. Nåja, så går det! Jo, förresten, portkoden är också inom synhåll och kommer utdelas med omtänksamhet! :)

/H

.

En familj med extremt skrikande och vilda barn  tror jag har flyttat in i trean under mig. Sitter för tillfället på D:s användare på Kalixbo. Inga mer kommentarer.

/H

Sådärja!

Första skoldagen var..intressant.. Våra lärare hade nämligen bestämt att alla skulle delas in i grupper och utföra olika foto/film/reserchuppgifter, såklart skulle 3:orna vara "faddrar" åt "rookisarna", men tack vare att jag hamnade med A så blev det nemas problemas! Dagen var i alla fall fylld med mycket spring både hit & dit, många skratt och självklart KRISTER! ;D hah, den läckerbiten..!

Nåja, nu är jag hemma och har både lovat och beslutat mig för att laga en supergo middag åt D som en liten selebration åt att han fått jobb, trots att det inte varar så länge. Men, man ska uppskatta det som finns NU och det var precis det jag hade tänkt göra.. So long!

/H

Man sparar det bästa till sist sägs det ju..

Sista sommarlovsdagen är nu överstökad, vet varken om jag är glad över att få lite rutiner i mitt liv eller ledsen över allt ansvar som nu kommer över en, alla förbannade prov och den vidriga skolmaten. Tror jag ställer mig ganska likgiltig till allt om jag ska vara ärlig.

Dagen har dock spenderats med alla mina girls! Tidigare idag så kom A hit och vi satt och tjorva hur länge som helst innan vi bestämde oss för att baka kladdmuffins. Fy fan vilka munknullare det var! Sen starta vi filmen Confessions of a Shopoholic lite halvhjärtat, muffisarna var helt enkelt mycket mer intressanta.. 
Dock så hann klockan bli mycket så A gav sig av med jycken men innan jag viste ordet av kom mina andra älsklingar och nästan våldgästa mig, så jag har i princip bara prata skvaller och annan smörja hela dagen.. Men det är ju alltid lika trevligt så jag klagar inte, och att man fick se den försvunne Linnéa var ju bara ett plus, jag sa ju att vi skulle ses innan sommarn var slut, hah , vad var det jag sa? ;D

Nu så är det dock läggläggdags för min del, dock så vaknade jag vid 12-tiden i morse så jag är varken trött eller myssugen. Vet som inte om det är någon idé att gå och lägga sig för att ligga vaken och stirra upp i taket? Tror liksom inte morgondagen blir mer uppskattad hur fan jag än gör..
Men nu tror jag att jag i alla fall ska börja trappa av det här, är nog bäst så. Go natt!

/H

Min mytomspunna helg!

Sådärja, nu har jag landat från en långfärd med bilen, eller, egentligen så landade jag mycket tidigare, men det är inte försn nu som jag hamnat vid datorn och bloggen.. Så här får ni en liten tillbakablick över den gångna helgen för min del. Läs om ni orkar!

Allt börjar med att bror kommer förbi och plockar upp mig och D innan vi beger oss till Boden. Kommer dit hyffsat sent och det enda jag gör hela kvällen är att bläddra igenom den nya IKEA-katalogen, hah, tror jag hann med fyra varv eller något sånt sjukt..! När jag väl lyckas slita blicken från min nuvarande bibel så upptäcker jag att alla gått och lagt sig så jag gör detsamma, dock så somnar jag inte förrän vid tvåsnåret på natten enbart på grund av att jag ligger och tänker på alla saker jag ringat in i Bibeln.

Väcks dock dagen därpå av att pappa står och skriker i en megafon och startar dess larm (!?), minns att jag hade gode många tankar på hur jag skulle gå tillväga för att krossa skiten, dock så hann jag inte så långt innan det bar iväg mot vårat första stopp; Piteå.
Där stannade vi alla fyra för en fika och lite pratande, det mesta handlade om jobb och lågkonjunkturen så det blev snabbt att vi gav oss vidare mot min andra bror och hans familj i Skellefteå. Där stannade vi till sent på kvällen och hann med gode mycket! Jag hann både vara barnvakt, äta kycklingsallad från Korv-Ivars och palla smultron från grannens gård med Moa..
Men tiden går fort när man har roligt och när skymningen kom insåg även vi att det var dags att dra oss iväg, sagt och gjort, och efter en diskussionsglad bilfärd var vi framme i Umeå och D&M:s lägenhet. Dock så var alla så trötta så att vi hann nästan inte kliva in genom dörren innan ögonlocken på oss tippa igen..

På morgonen beslöt vi oss för att äta upp kladdkakan till frukost, tror jag inte gjort någon så vidunderlig smart grej på länge. Som jag alltid brukar säga, min idé är den bästa idén! Men men, pappa skulle iväg och köpa en motorsåg så bror, M, D och jag liftade in till stan för att gå och strosa runt. Hittade faktiskt ingenting, men det kan ju också bero på att jag inte kollade efter någonting.. Det är liksom skammen man får ta när man har shoppat upp all kosing tidigare under månaden.. 
Så precis i rättan tid ringde pappa och sa att han var tillbaka, så vi packar in oss i bilen och beger oss ut till en Outlet-butik. Och snäll som min pappa är så köper han mig min nya partyblåsa. "Studentklänning..." Hehe, om han bara visste..! Alla glada och nöjda beslutar vi oss för att åka och besöka M:s mor och far ute i deras stuga i Ostnäs. Sjukt fint ställe säger jag bara! Och på vägen hem så ser vi en liten REV, dock så hann jag inte fota den kameraskygga jeveln. SÅ , bad for U !

Dagen därpå beslutar jag mig för att städa deras lägenhet innan vi far, tror den intevarit så ren på länge! ;) Lärde dem även ett litet Marta-trick när man har svarta möbler. Men det ska vi inte avslöja här.. Nåja, under tiden som jag städat hade tydligen min kära far beslutat sig för att köpa en badtunna för mina pengar. Sagt och gjort, så nu är jag 6000kr fattigare. Men eftersom att han som ägde den innan oss bor inåt landet så blir det en himla kringelikrok-omväg innan vi är framme i Skellefteå för en fika.
Stannade dock inte länge innan det är dags att ge sig av, och innan jag vet ordet av så har vi hamnat på en surströmmingsfest i våran sommarstugeby Alträsk. Varför jag smakade en filé är ännu oklart, men jag fick bokstavligen lida för det tills fan dagen efter, har inte haft så ont i magen sedan länge, kunde nog jämföras med mensvärk eller något annat hämskt!! Men en bastu och några tekoppar senare har den äckliga magkänslan och den sura eftersmaken försvunnit och jag blev som en ny människa..

Idag så har det dock inte hänt så mycket, kom inte hem från Boden förrän vid 16-tiden och det omtalde discot hos M värkar ha tagit knäcken av alla så det blev ingen sleep-over hos mig. Istället har Pappa hjälp mig få upp den rasade hyllan från inflyttningsfesten och jag och D har varit och grattat P som fyller år idag..
Så för att varva ner kroppen från den händelserika helgen så har jag beställt en helkväll för mig själv och slängt ut D. Dock så har det inte hänt så mycket mer än att jag har myst ner mig framför tv:n och spelat lite sims. Men nu känner jag att det är dags att änligen lägga sig i sin egen säng efter åtskilliga nätter på både soffor och bäddsängar.  Thank god!

/H

:)

Var precis och motionera tummarna på playstationet hos S & V, det där bedrövliga Worms är ju sjukt roligt + att vi äntligen har listat ut hur man kan spela mot datorn. Hah, antar att de blev less på att spela med mig..? Dock så är det här ganska galet för mig, har sjukt lätt att fastna i spelandets värld. Hah, minns bara hur länge det tog innan jag kunde sluta med att lösa ut "Sudoku" varje morgon innan jag skulle bege mig av till skolan. Helt sinnessjukt alltså. Plus att detta medgav några förseningar också.. Ruggar inför tanken på vad det här kommer ställa till med för problem, övernattningar hos S&V eller kanske till och med egen nyckel? :I Cooolt!!

Men men, ikväll ska jag i alla fall packa väskan, det bär nämligen av mot Umeå och D & M  imorgon för en liten hälsa-på-sväng. Kommer nog också stanna till i Skellefteå så man får ta sig en titt på Moa och Lillmalte, var så länge sedan! Hur som helst så blir jag borta minst till fredag, kanske lördag morgon, så alla mina cix; om vi ska stryka de resterande sakerna på våran saker-att-göra-innan-sommaren-tar-slut-lista får vi ta ur tummen ur rumpan på lördag, okej? ;D

Nattäventyr

Kom precis hem från S & V och är helt slut! Kvällen spenderades med god mat, filmtittande och worms-spelande tills ögonlocken höll på att falla ihop, bokstavligen. Så nu är det bara att march ner i sängen för att jag ska orka upp imorgon, natti natti!

/H

En rastlös själ?

Idag är det en sån där dag då jag känner mig jättepigg och allt mitt engagemang är på topp, men min kropp hänger inte med. Fötterna drar jag efter mig och jag tappar ständigt glas när jag diskar. Det går helt enkelt inte som jag vill! Jag riktigt ruggar inför tanken på att dammsuga lägenheten, tänk hur många gånger jag kommer snubbla över sladden eller gå in i en vägg!! :O Någonting djupt inom mig säger att jag för säkerhetens skull borde stanna vid datorn.. Dock så trotsar jag magkänslan och beger mig iväg, håll tummarna!!

/H


Garderobsgrubbel

Känns som att jag hunnit med himla mycket på senaste tiden! Tror det är all datortid som jag skippat för att utforska omvärlden..! Jag och D har till och med hunnit adoptera en liten fågel, eller den är inte så liten, det är en trutunge..! Denne har vi döpt till ett perfekt unisex-namn, nämligen Petter. Och som de generösa föräldrar vi är så far vi självfallet och fiskar åt honom varje dag för att kunna föda upp honom. Köttbullar dög tydligen inte..

Sen så har jag även hunnit med både svängar hit och dit, och i och med de har jag även råkats slösa upp alla mina pengar. Saken blev heller inte bättre av att jag bestämde att Maiken, Josse, D & jag skulle fara och äta på myggan idag, dock så var den där skagenrörabaguetten en jäkla munknullare så det var fullständigt värt det! Dock så hann vi både bli utslängda och kalla innan vi begav oss till Maiken för att inspektera hennes nya tv. Fy fan vilket as! Hon peka även ut hennes framtida lägenhet, fy fan säger jag bara! Du kommer trivas gumman!

Men men, nu börjar fingrarna tryta. Är inte van att skriva såhär långa inlägg.. Fast, ioförsig, bäst att man börjar öva upp sig till Sannas lektioner.. -.- kill me.

/H

:)

Sådärja, nu är jag återvänt från den ökända volleybollen och middagsbordet. Gick inte direkt som planerat på planen utan jag och J satt mest och snacka om helgen så killarna lessnade ganska fort.. x) Nu är jag dock här och laddar upp för filmkväll och tjejsnack. Alltid lika bra ; D HEIPPA

Drabbel

Om ni befinner er på samma breddgrad som jag gör så ser ni säkert att det är strålande sol ute idag, så min första tanke var att dra ihop ett gäng och bada. Dock så kom jag på hur det gick senast man gjorde det så jag tror att jag hoppar över den idén..

Är ju som sagt fortfarande förkyld, dock måste jag tacka M:s överraskningsfest och den oändliga bålen för att alla halsproblem är som bortblåsta.. Var förresten sjukt roligt i helgen när vi firade henne, kidnappning och citronletande - oj oj oj.. Dock så är jag förvånad att allt gick så pass bra som det faktiskt gick med tanke på allt alkoholintag under den kvällen!! Måste fan få se bilderna, haha, tror de kan bli giftigt!
For ju sen också över till S, grymt kul det med! Men när man är den enda tjejen på festan får man ju som ta vissa smällar..! Men det var helt klart minnesvärt,  är ju som inte varje dag man festar med er men det måste vi fan ändra på pojkar!

Jaja, nu ska jag försöka stoppa i mig lite frukost och sedan ragga upp folk till en vb-turnering nere på strandängarna.. Hah, kom dit om du vågar!! ;D

/H

En snörvligt uppdaterande

Som ni kanske märkt har det varit väldigt tyst från mitt håll de senaste dagarna,  flydde till Boden för att uträtta lite ärenden och även ta en  liten paus. Har dock inte blivit annat än rännande alla dagar, fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner. Och det är inte förrän nu som jag landat vid en dator.. :)

Dock så är inte tajmingen den bästa, som den aldrig förstås är, för jag har hunnit med att drabbas av en hemsk förkylning som håller på att bokstavligen ta kål på mig! Detta, plus att jag var hundvakt, är några av de anledningar till att jag även inte dök upp på det kära Luleåkalaset. Dock så sägs det ju inte ha varit de allra roligaste av kvällar, men det tror jag beror på att jag inte var där och lyfte upp stämningen med mina snorpapper.. eeeh?

Hur som helst så kommer jag anlända hem till Kalix inom loppet av några dagar, och förhoppningsvis ska jag ha skakat av mig snuvan! Håll tummarna! Vi ses där! ; D

/H

RSS 2.0