Glada nyheter är bra nyheter!

det nådde precis mina öron att det kommer bli en tredje film i Twilight-serien! Eclipse, som filmen kommer att heta ska redan börjas spelas in nu i augusti. LÄngtar redan, och än har jag inte sett den andra filmen i serien. Hah.. trodde aldrig jag skulle bli så fast!

/H

Min idol!!! <3 <3 3 3

Och jag som tyckte att jag var bra på tetris...

http://www.wimp.com/niceskill

/H

Tji fick ni!

Lite lustigt att statistiken för denna blogg gått upp precis dagen efter min inflyttningsfest, antar att det är många som är sugen på smaskiga detaljer och lite skvaller, inte sant? Tänkte väl också det.. Dock så var det en så enorm händelserik kväll att jag knappt orkar återge en liten sammanfattning..!

Har istället tillbringat hela dagen med att städa min lägenhet. Det enda beviset från att gårdagen faktiskt inträffade är kvarglömda öl, en jacka, pilotbrillor.. Och sen får vi ju inte glömma lampan i trapphuset som lyser med sin frånvaro! Så om ni känner igen någonting ovan, så kan de upphämtas mot beskrivning.. ; D Hah, nä det var vilt, som det ska vara, både gamla som nya vänner dök upp och till visso kan man väl kalla det för en liten reunion? Skämt åsido..

Och eftersom att Bus åkte hem i morse så är jag och D för första gången ensamna under de senaste två veckor som gått, känns lite småkonstigt, och därmed så har vi bestämt en mobilfri zon och filmmys står på schemat. Tills vidare; CIAO!

/H

Tagga..

..inflyttningsfest!!!

/H

"jisses vilken drummel...eller??"

Vaknade i morse av att allt i min lägenhet skakade och att det mullrade till, min första tanke var att det var en megastor betongbil som körde in i väggen på huset, och med det så låg både jag och Bus och i princip väntade på att både huset och vitrinskåpetskåpet brevid sängen skulle rasa ihop. Tack och lov slapp vi båda sakerna!

Aja, när jag klev upp och insåg att det inte stod någon megastor betonglastbil fast i väggen, så jag och Bus började överväga ifall det var ett jordskalv, men vi skakade bort tanken ganska snart "inte fan sker det HÄR uppe i lilla lilla Kalix!!", dock så visade det sig efter lite reserch på kuriren och nsd att så var faktiskt fallet. Enligt de första uppgifterna skall skalvets epicentrum ha varit strax norr om Kalix! Enligt uppgifter ska det även ha varit av en styrka på cirka 3.0 på richterskalan!

Det är alltså ungefär nu som du ska överväga att flytta om du är rädd för jordskalv, själv så ska jag stanna för att kontrollera att allt mitt porlin har överlevt dödsstöten!!

/H


checklista

  • Volleyboll med old-school gänget -check
  • Första tjejmiddagen -check
  • Nattliga äventyr -check
  • Mariocart -check

    /H

Bus

Bus har kommit på besök, dock så har jag inte bjudit på så mycket nyheter och tjejssnack, utan istället har hon fått hjälpa mig här i lägenheten. Måste ju liksom snygga upp till på söndag och tjejmiddagen och nästa helg, ja då smäller det väl? ;)
Imorgon blir det också samma bloggtorka som det antagligen förväntas vara under denna sommar. Vi ska nämligen till Piteå havsbad. Inte helt illa med tanke på att madde är kloralergiker.. -.-
NU, film.

Fisk, Barn & Vänner

Under de senaste två dagarna har det hänt mycket. Hela söndagen var jag med D, S & V och fiskade ute i skärgården. För varje gång jag far dit ut så blir jag lika glad. Som en hund som ser ett ben, eller ett barn i en leksaksaffär.. Hur som helst så var inte fiskelyckan den bästa, det enda vi fick upp var S kepa som blåste av..
Dock så tog jag igen allt senare på kvällen då bara jag och D for, och ja, vad säger man? Gädda på metspö kanske säger allt? ;)

Idag har min värld dock snurrat runt barn, var med K på ultraljud och fick höra hjärtslagen på lillbebben! Supergulligt! Jag blir lika lycklig varje gång jag ser en gravid kvinna, och nu när man såg K:s lycka när man hörde hjärtat pumpa så blev jag helt salig!! Dock så pratar hon bara om hur ont det kommer göra, säkert för att avskräcka mig, dock så är jag nästan precis som alla andra och bara tänker på en söt liten sovande bebis, och inte ett skrikande, hungrigt kolokbarn..

Men men. Hur som helst så ska jag både skippa både fisk och barn för kvällen och ägna lite välbehövlig tid åt mina vänner. Känns som att det var aldeles för länge sedan, har knappt sett skymten av dem på två veckor!! Dock så är det uppdukat med ostbågar och dricka inför filmkvällen. Så nu saknas bara sällskapet -och dvdspelaren..

/H

Den som söker, han letar..


..och finner (!). Började lite oskyldigt med att jag kollade runt på internet, sen så småningom så upptäcker jag att massa gammelgåbar bloggar, och ännu värre, att de lägger upp youtubefilmer! Tänk att de smygit med de så länge utan min vetskap. Dock så har jag ju min nyfikna barnasinne nära till hands och det var snabbt gjort att jag luskat upp hela deras vänskapskrets och deras hemmavideos! Sånt här försigår när man är inte är hemma..! Kanske därför P var upptagen idag? Hmm, jag tror det är en hund begraven här nånstans..

/H

AUUUMMM

Ble inget resande för min del idag. P var upptagen med annat och sen så lät jag pojkarna fara till Piteå utan mig. Känns som att de behöver lite kvalitetstid med varandra ;) Hah, men jag misströstar inte. Solen har äntligen återvänt och jag ska springa ut i bikini på den extremt stora gräsmattan och utföra solhälsningen! Ciao!

/H

Natten?

Att det känns som att klockan är vid 20.00 nu, tycker jag är ett tydligt tecken på att jag måste vända dygnet..
Kvällen var iallafall helt ok, har varit hos M och sett film, Twilight, en film som jag kan, och kommer, se många gånger till! Nu däremot så kommer D tvinga ner mig i sängen, måste sova så man orkar upp.. Ska eventuellt till Boden igen imorgon, eller till Piteå. Eller så stannar jag hemma. Spännande! Den som lever får se :)
/H

"Webcam Kalix"

Surfade in på Kalix hemsida och upptäckte även att våran kommun tagit ett steg fram i utvecklingen och monterat upp kameror, kameror vars bilder du kan se på internet (!). Hade ingen aning om att detta försigår, vilket ha gett mig en smärre chock.
Bilderna uppdateras tydligen var tredje minut - dygnet runt - vilket också är ganska modigt för att vara Kalix! Det här kan ju ses på många olika sätt, både positivt eller negativt, för mig är det dock bara ett sätt att skryta om våra extremt folktomma gator, och sen, ifall betraktaren skulle ha missat det, så passar de på att visa näst intill samma folktomma bild 19gånger till under samma minut för att det verkligen inte ska uppstå några som helst tvivel om att det kanske finns människor i Kalix.

Med lite enkel huvudräkning så kanske ni ser att dessa stackars kameror fotar 10'512'000foton var under ett år. Tillsammans blir det alltså 21'024'000bilder under ett år, 21'081'600bilder under ett skottår.. Detta helvete skulle jag inte önska någon kamera! Och både för kamerans vägnar, och kommunens egna, tycker jag att Kalix kommun borde låta den stackars plastleksaken gå i pension, och istället lägga pengarna på något vettigt, mig till exempel.

Om du nu mot förmodan vill se Kalix från sin folktommaste vinkel, klicka här.

/H



Det kommer en morgondag, tro mig ;)

När jag steg upp idag var det första jag gjorde att titta ut genom fönstret. Och innan jag gjorde det sa jag för mig själv "Bra väder - gå ut. Dåligt väder - tvätta." Och eftersom att det var lite småmulet bestämde jag mig för att det var dåligt, för det hade ändå inte funnits en själ som hade velat ut med mig. Sagt och gjort. Har tvättat hela dagen och plockat in i skåp. Men vad händer? Jo, varje kotte ringer när jag är nere i tvättstugan. Dagen som jag trodde ingenting skulle hända så verkar hela jorden snurrat åt fel håll och alla har ringt mig för att berätta. Aja, nästa gång jag  isolerar mig i tvättstugan ska det inte vara utan mobil. Dock får alla planer som planerades idag helt enkelt ske imorgon. För jag kan garantera att jag inte kommer tvätta imorgon :)
Jag har ett såå spännande liv ibland..

/H

Ser fram emot STEKT mat!

Tänkte meddela en glad nyhet. Kanske inte så mycket för er läsare, mer en för min framtid. Mina kastruller har återvänt! Visade sig att det var min syster som tyckte sig behöva dessa, och "de var så förvånade över att de var så bra kastruller och minns inte när de köpt så bra kastruller"..! Men när jag ringde och efterlyste så slog de dem att de kanske aldrig köpt dem.. hah! Nog är det min syster med minnet -alla gånger!
Nåja, eftersom att de var "sååå bra" så behöll de dem och köpte nya åt mig. Nå jag klagar inte. De står och blänker där inne i skåpet nu och min middag kan nu fullföljas. Har längtat så efter stekta köttbullar och pasta..!

/H

Smutstvätt och källarskräck

Under de nästan två veckor som jag bott här har jag hela tiden kommit på undanflykter för att slippa gå ner i källaren, detta som ni kanske förstår har inneburit att jag inte tvättat på två veckor. Dock så brast min plan idag när jag såg tvättkorgen och insåg att det var nu eller aldrig, för om jag skulle fortsätta såhär så skulle jag bokstavligen drunkna i smutstvätt. Mutade dock D så att han skulle följa med mig, man måste börja försiktigt ;) Och tänka sig, det var inte så hemskt! Dock så tror jag att det kommer ta några tvättar till innan jag kommer bli av med min källarskräck..!

/H

Shake that ass!

Sitter just nu och poppar loss till Winnerbäck, har även testat på mitt extremt stora dansgolv. "Dansgolv?" kanske ni tänker nu, och ja, det är såhär att vardagsrummet är extremt stort, och trots att jag möblerat i hastiga drag så är det en stor golvyta som jag inte kan fylla. Men då kom jag att tänka på alla vilda tjejfester som komma skall och utnämde denna tomma yta till dansgolv. Och vad kan jag säga?
-Det svänger tjejer!!

/H

Tillbaka i storstan!

Har kommit på migsjälv under helgen med att längta tills jag kommer till lägenheten. Ännu är det inte "hem", tror min själ fortfarande bor kvar på blåbärs, hah, envist klänger sig fast? Men men, i övrigt var helgen lugn och skön, fast det brukar det alltid vara när jag far till Boden. Det är som min lilla fristad som jag flyr till då och då =)
Dock så är det slut på lugnet, och det är bara att fortsätta med kartongerna. Dock så känns det inte lika jobbigt som de gjorde tidigare? Min städa-undan-kartong-mätare har nog fyllts på rejält, tack och lov!

Shutdown

Ikväll bär det av mot Boden. Tänkte slippa bort från allt packande några dagar och bara njuta av lugnet. Har inte ännu fått en solstråle på mig så jag tycker att det är på tiden!! :) Antar att Blondinbella och Kenza hade kallat detta bloggpaus? ;)

/H

H <3 Ingvar Kamprad

Ikeas grundare
I.K, käckaste gubben i staden!

Har precis kommit hem från IKEA, och insett att min nya idol är Ingvar Kamprad. Vilken gubbe alltså! Tack vare honom är jag ett soffbord, tv-bänk och en hylla rikare, samt en massa småkrafs.. Redan när jag stod i kassan längtade jag tills nästa månad då jag ska dit igen :D Dock så verkar det som att det kommer bli lite svårare att övertala D att skjutsa mig då.. Han var måttligt less efter timmarna där inne, hur nu det kan gå till? Men men, nu montering! CIAO

/H

Att tänka på tills nästa gång..

Någonting som alltid är bra att ha när man ska laga mat är att ha kastruller och stekpannor, det måste nog alla hålla med om. Någonting som också är bra är att dessa kastruller ska finnas till hands när man ska laga mat, och inte nerpackade i en flyttkartong i en annan kommun... -.-'

/H

IKEA

Tog en paus från städandet och besökte en av mina favoritsidor för tillfället; IKEA. Trots att jag kollat igenom hela deras sortiment säkert fem gånger så känns det som att jag bara måste ta en liten titt till ;) Är fortfarande i övertalningsfasen med D om att han ska skjutsa dit mig, men det ska nog gå bra. Och tills dess måste man ju förbereda sig! Dock så känner jag på mig att det kommer bli några pengar som jag kommer förlora i samma stund som jag kliver in genom dörrarna.. Vet någon om det finns bidrag för sånt här? x)

/H

RSS 2.0